slow dancing in a burning room.

JAG HAR ONT I ARMEN. jag är typ gravt handikappad på min vänstra sida just nu. annars är frida och jag numera stammisar på ming palace. inte mig emot men ändå :) vi gick dit för att fira att vi lyckades ta vår sista spruta.. sen vare asäcklig mat i skolan med, men det är en annan femma. hämtade ut mitt körkort efter skolan och gick en runda på staden med frida. mys :)




we are never ever getting back together.

hej. imorn skall jag ta min sista spruta. tagga!! kommer nog inte alls göra ont, hehe.... :) annars är jag för en gångs skull glad att jag går på ljunkan då jag har så himla slappt schema, sovmorgon varenda dag utom måndagar och slutar runt två eller innan varje dag! 



and i''m getting older too.

aa hej, idag rullade lönen + lite till in på kontot så 9500 har(hade) jag på kontot. blev en liten hej-jag-har-massa-pengar shopping runda efter skolan :) men ah, annars bråkar livet. har en bra vän och en fin pojkvän vid min sida iallefall! 


haha orkar inte..

live and let go.

hehe igår va ju.. kul :)

you could be the greatest, you could be the best.

hehe lite kul. om man kollar typ fyra inlägg ner så hade jag precis börjat på körskolan med min intensivkurs och nu har jag tagit körkort och allt. tiden går så jäkla snabbt! asså ååh, känslan att bara ta av övningskörningsskylten från bilen och åka SJÄLV utan att någon sitter bredvid och anmärker!! men iallefall, nog om det. idag hade vi typ 1 timme i skolan sedan gick jag med frida på stan och åt osv. min skola är så ytterst seriöst.. är ledig resten av denna vecka med, eller har "egen tid" som dom kallar det. men man ska väl inte klaga :)

vill umgås med min mongopojkvän :(

asså bästa dagen ever!

idag hade jag mitt teoriprov och min uppkörning på morgonen. fyfan vad nervös jag var innan, trodde jag skulle avlida :c men känslan när det står godkänd på skärmen och när inspektören säger; gratulerar, du är godkänd! är ju fan obeskrivlig, aldrig blivit så glad och lättad i hela mitt liv tror jag :D körde förövrigt felfritt på uppkörningen så är galet stolt över mig själv! hihi. men sen började skolan, va där i cirka 20 minuter innan vi slutade.. fett värt :)

♥♥ finaste pappret jag någonsin fått :D

when I say jump you say how high.

hello! idag har jag spenderat min förmiddag på halkbanan, det var kuul. sen nu på eftermiddagen har jag solat lite för första gången på en månad typ och uträttat lite ärenden. imorgon är det riskettan och sen är jag näästan klar för mitt körkort. AMAGAAD, så jävla massa nervös är jag :(

no one wants forever anymore.

idag skulle jag va snäll och cykla ner till stan och titta på filips träning, ne men då va den slut när jag kom :( /fail. annars ska jag snart äta tacos och sen bege mig till filip för en myslördag!

YOU SUCK AT LOVE!

hejsan! jag lever på körskolan numera.. men det går framåt iallefall (Y) ikväll ska jag nog träffa mikeala lite sen är det fest.. kul att jag har körlektion klockan 8.45 imorn barre :)

I don't know why I wasted my time with you.

hejhej. idag hade jag en körlektion så gick jag lite på stan med ♥ i regnet. så nu har alltså min intensivkurs på körskolan börjat :)) imorn blir nog kul; 5½ timme framför datorn med tester, en körlektion och sen en två timmars teorilektion på det.. aja, ska man ha det där körkortet någon gång så får det väl va värt det :)


skulle inte va helt fel att tillbringa resten av sommarlovet här :)

You're not as brave as you were at the start.

heej, vart ute och kört i flera timmar idag! bland annat en sväng till berg och sen runt i östergötland hehe. ikväll ska jag ut på landet till min käreste och tillbringa natten där :)

jag saknar dig mindre och mindre.

igår övningskörde jag till söderköping med pappa. det va kul! sen på kvällen träffade jag filip och så gick vi och åt på bästa ming palace!! efter det gick vi och såg nån skum film på bio, men mysig kväll iallefall ♥ idag ska jag försöka dra med pappa ut och köra lite till, det är ju inte alls långt kvar till uppkörningsdagen nu! 

they say that nothing last forever.. will you be my nothing?

idag var det sista dagen på jobbet! jag trodde aldrig denna dag skulle komma.. men det har gått väldigt fort om man tänker tillbaka. kommer iallefall sakna det lite, inte lika mycket som förra året men ändå. vi fick tobleroneaskar och ett kort innan vi gick hem, sötisar♥


så fina sällskap på jobbet!

.

RSS 2.0