en liten uppdatering

tar mig i kragen och skriver ett blogginlägg för första gången på två veckor då en viss Frida vill det, hihi. skriver mest i min 365-dagars bok numera så känns överflödigt att skriva här med, men ändå. denna vecka har jag gjort saker varje dag, gillar det :) har bland annat gymmat asmycket med Frida (fan va vi taggar sommar alltså) och tagit min secondhand-oskuld. är man fattig så är man :/ haha. har även gett upp mitt jobb totalt nu även om jag fortfarande är anställd. annars har jag även umgåtts med lite vänner här och där. idag har jag sökt massor (typ fem haha) jobb. och nu på kvällskvisten har jag vart på gymmet forever alone och kört lite kondition. inte alls sorgligt att gymma helt själv på en fredagskväll, nejnej. nästa vecka ska jag va kattvakt åt en vän och då bo i hans lägenhet inne i stan och ha tillgång till en bil, asså waaaaah så jävla taggad på det!!

 
ja men va på sidan då. pallar ej heh
 
 

don't stop me now.

igår var jag med Frida på stan och kikade på grejer samt åt lunch på waynes. sen följde jag med henne när hon färgade håret vilket blev skitbra! på eftermiddagen åkte vi till gymmet (såklart) och körde ett pass. inatt somnade jag efter 4.. fyfan vad orutin jag har på sömnen. gick iallefall upp runt 8 och åkte iväg till gymmet. egentligen skulle Frida och jag kört ett ryggpass men vi fastnade vid frukosten som serveras på world class varje fredag, hihi. vi körde iallefall ett HÅRT spinningpass.. fyfan vad jobbigt det var, speciellt med tanke på hur lite sömn jag har fått. nu är jag cptrött och ska spendera kvällen chillandes framför en film eller så!

 

wiie

hejhej. sen senast har jag.. gymmat. haha, jag har kört en riktigt brutal comeback på gymmet och gymmat 6 gånger de senaste 5 dagarna. rätt grymt ändå! har i princip träningsvärk i varenda kroppsdel och är så jälva tagg på gymmet nu så det finns inte. trivs mycket bättre med att kötta på gymmet än att få kaosfyllor och må skit en hel helg typ som det har varit under december månad. får se hur länge jag känner såhär haha. annars har jag inte gjort så mycket, var på någon slags spelkväll i helgen vilket var.. hmm.. 

let's make a good year.

här var det tomt. ska väl försöka sumera mina sista dagar av 2013 iallefall! 
julafton spenderades hemma hos mormor med släkten. fick massor fina saker som jag önskat mig så jag är nöjd. vi körde även paketleken vilket inte gick superbra för mig :( på juldagen samlades jag och typ 16 andra hemma hos Sofie för en förfest innan utgång. det var mycket trevligt och kvällan blev hyfsat lugn om man jämför med utgången innan det... efter det har jag haft några chilldagar. har försökt gymma de dagar jag pallat, sovit bort i princip alla dagar, åkt skridskor, vart på hockey och sett nya hobbitfilmen på bio (som var grym). träffat fina vänner och umgåtts med mig själv! nyårsafton blev inte riktigt som planerat men helt okej ändå! åt först jättegod mat med mina föräldrar innan Filip kom hit och förade lite. sen åkte vi till bjärka men möttes av strömavbrott i hela byn(?) så det var lite surt haha. men kvällen rullade på i vilket fall och nu är det 2014. satan vad fort tiden gått. detta år fyller jag 20 och jag känner bara.. nej.

 
RSS 2.0