prinsessa för en dag.

har varit och provat lite balklänningar med frida idag. stått upp i 6 timmar i rad, har aldrig haft såhär ont i ryggen typ :( men guuud vad svårt det var med balklänning.. de jag ville ha kostade en förmögenhet typ. men ska tydligen börja färga tillbaka håret på torsdag vilket var dags ifall jag vill va blond på balen/studenten vilket jag vill, asså? :( är inte redo att färga tillbaka än haha, ville ha brunt typ vintern ut iallefall men nejnej.. aregasga, nervös. men då kommer det iallefall bli lite lättare att se vad för färger som "passar". inte så lätt att föreställa sig när man står där med   brunt hår liksom.
lite random bilder på några fina klänningar iallefall:

gillade den sista klänningen fett mycket för den var så satans fin i ryggen men 4500kr för en klänning är lite väl :(

I had done wrong, you built your tower.

hade en trevlig middag med fina tjejer i torsdags. vi firade cissi som skulle fylla år och hon fick ett presentkort på en tatuering av oss, lite avis asså, hehe :) sen drog vi vidare till torsdagsklubben där exakt alla 94or var.. haha! hela kvällen fick mig iallefall sjuuukt tagg på kos, aogwagkhowh! :DDDD idag ska jag åka skridskor vilket inte är min främsta egenskap, får se hur det går hehe.



 
 

we'll be coming back.

hejsan. idag hade jag två grymt ovärda lektioner i skolan. sen skulle frida och jag plugga lite matte men då gick brandlarmet (som vanligt då..) så vi pallade inte haha. jag drog sedan vidare till gymmet och biffade lite. körde bland annat crosstrainer i en halvtimme vilket var feett jobbigt. men alltså inte särskilt jobbigt på det sättet utan mer för att det är så sjukt jävla långtråkigt.. när man springer på löpbandet rör ju sig iallefall tiden framåt........ sen åkte jag hem och åt havregrynsgröt vilket är nån äcklig vana jag har börjat med.. det är sjukt hur man plågar sig själv för att "se bra ut", haha. efter det gick jag ut i -10 vädret och gick en promenad runt ån! fett hurtig dag yao :) imorgon har jag endast en lektion, gud vad skönt! 

brush it off.

aaa livet rullar på. eller nae inte direkt. inte pallat gå till skolan nånting för har haft cpont i magen hela veckan.. var där idag iallefall och det sög, har börjat med filosofi vilket verkar va segaste ämnet ever. vill helst ha lov igen, gärna ända fram till studenten hehe. påtal om studenten, SÅ JÄVLA TAGG!!!!!!!!!

så jävla uttråkad tjej idag i väntan på bussen.

bara 160 dagar kvar.


drar hit till kos i två veckor efter studenten med ett par fina tjejer. såå jävla tagggg, arrååå.
men innan det ska jag ha en asgrym vår med bal och studenten och allt som hör till trean.

never let go.

hejsan. hela denna vecka har bestått av mer eller mindre träning. har ganska mycket att ta igen från "juluppehållet" hehe. imorgon är jag ledig typ och även den dagen ska bestå av gymmet samt plugg inför ett helvetesprov på fredag. har varit och handlat lite nyttigheter med mamma nu på kvällen så jag kan börja äta lite bra igen. hade även tänkt försöka lägga upp ett inlägg med massor bilder från år 2012..får se om jag orkar nån dag :)

känns helt sjukt att se bilder på mig själv som blond. känner inte igen mig själv haha. men ska till 95% färga tillbaka håret igen mot sommaren eftersom jag saknar att va blond liite. sen känns tanken av att va mörkhårig på sommaren inte jättelockande.

Building faith on love and words.

stockholm va niiiiiiice. va där innan alla butiker ens hade öppnat haha -.- så vi stod och köa utanför h&m. aa förutom att det inte va nån kö eller ens nån annan där men.. köpte lite kläder och sådant kul. igår va jag på stan och åt ming palace, asså kärlek<3 hade även en myskväll med min älskling med lite gifflar. juste, sökte även till såndär funktionär till peace&love i sommar igår. det vore FEEETT awesome.

ser fett liten ut haha, sluta va så lång filip.

woop wie jihaa woo yo

är typ rätt tagg på att dansa bal igen. 

i could be the one.

imorgon åker filip och jag lite spontant till stockholm och shoppar osv förresten! så jävla kuuul :D hans pappa hade poäng eller nått på sitt tågkort så han tänkte om vi ville åka till stockholm för det. nawe ♥ fett tagg osv, älskar spontanitet!

aaaaaaaa

hej 2013.

nehe, om man skulle försöka att sammanfatta nyår då. det var iallefall mycket bättre än förväntat! filip och jag lagade som sagt trerätters hemma hos honom, det var jättemysigt ♥ sen åkte vi vidare till albin där det var förfest med enbart killar. jag passade in osv. sen åkte vi in mot till stan till själva festen. va lite halvt kaos där men mycket kul! fick en nyårskyss av världens bästa på tolvslaget, lätt kvällens höjdpunkt. efter det flög tiden bara förbi och filip och jag tog en asdyr taxi hem runt fem och däckade typ direkt. stora bakisdagen sen var åt helvete och jag har bajsont i knäna.

RSS 2.0