skön...t

mycket har hänt i mitt liv sen senast, hehe. i torsdags var Frida och jag på "julmingel" på world class och tränade. det gick faktiskt bra tills jag lyckades tappa en 20 kg vikt på min tå från hög höjd.. försökte spela cool efteråt tills jag såg att hela skon var blodig haha.. fick hjälp av en sjuksköterska där som sa åt mig att åka till vårdcentralen dagen efter vilket jag gjorde. blev direkt skickad till akuten från vårdcentralen (vad kunde man förvänta sig fredag den 13:e liksom?) där jag fick röntga foten och sitta där ett par timmar innan jag fick reda på att den iallefall inte var bruten. nageln kommer ramla av dock och vara återställd i sommar och jag kommer FÖRHOPPNINGSVIS få tillbaka känseln i tån :))) haha. efter mycket om och men bestämde jag mig iallefall för att gå på en hemmafest på kvällen. gud vad mysigt det var med en hemmafest, var sjukt länge sen jag var på en sån. kvällen till ära var det luciatema på festen och jag var tärna..typ. kvällen började faktiskt bra men blev sen mest en mysfest. sjöbbe och jag väntade på mat från donken innan han lånade mig sin cykel (och vantar) och så gick han hela vägen hem bredvid haha. hamnade i sängen runt fyra tror jag :) lördagen var inte jättekul, låg och sov till klockan 2 tror jag pga bakis. vid 3 åkte pappa och jag iväg på hockeyn, LHC vann tihi. på kvällen gick jag till Sjöbbe där han, jag och Alvin hade lite förfest innan julfesten på barbq. var en riktigt chill "fest" där alla satt i klungor och pratade med sitt gäng typ, fail ändå. jag och typ 6 killar till (och en annan som bjöd på vip-biljetter och garderob till platå woopwoop) drog vidare till ågatan där det dansades och shottades mycket. träffade ett par andra kompisar som jag hängde med resten av kvällen. en av dem blev jättefull så fick ta hand om honom hela natten och leda honom hem till en kompis vilket gjorde att jag missade min sista buss hem </3 haha fail. dagen efter hade vi lite bakishäng med film och grejer och fick sedan gå på stan i nån timme innan vi tog bussen hem. somnade cptidigt igår, alltså typ vid 8 och sov tills 12 idag. vadå jobbig helg? 

kunde ej ha skor på mig och här har jag bytt strumpa OCH plåstrat om den.. blödde som fan.
lämna inte din mobil obevakad i 5 sek om du inte vill ha en miljon sånnahär bilder på mobilen.

vill ha dig ur mitt liv, men nånting står i vägen.

alltså det är läskigt hur låtar kan få en så jävla sentimental. kikade igenom en gammal lista på spotify med låtar som jag lyssnade på dagligen då och som beskriver hur jag mådde och kände då, och helt plötsligt är man tillbaka där för två år sen, 17 år och livet var mer upp och ner än en berg o dalbana. så himla många känslor som kan svämma över bara av att höra en enda jävla låt, haha. sjukt. och man ser verkligen på mina spotify-listor när i livet jag var ledsen, arg och glad haha.. just nu lyssnar jag på de arga låtarna, rätt skönt ändå. 

haha här var du inte så jävla katig i livet.

hejhejhej

förövrigt har jag en superrolig vecka framför mig (hoppas jag) så jag ska inte klaga NÅNTING på något fram tills söndag, då får jag klaga igen. okej bra linda, nu har du lovat det. allt som står på bloggen är ett kontrakt som icke får brytas liksom.

it's just a bad day, not a bad life.

livet är ganska chill ändå, vore dumt att klaga. spenderar dagarna på gymmet eller på jobbet, eller så ligger jag hemma och äter chips haha. bra kombo. i helgen träffade jag en fin, saknad vän och såg bio och chillade på steves till det stängde. åh <3 mer sånt i livet tack. har inte skrattat så mycket på länge som när vi pratade om gamla skolminnen och vilka jävla bitchar vi var i skolan, mot allt och alla. imorgon är det tisdag och två veckor kvar till julafton, sjukt. tre veckor kvar av 2013, vilket har varit ett sugigt men ändå så jävla bra år, haha. 2014 ska bli bättre, jag ska verkligen försöka bli en bättre människa och försöka lämna saker som tar dålig energi bakom mig. men inte än haha, tre veckor kvar. morgondagen ska iallefall spenderas på gymmet (där jag precis var) samt på kvällsarbete, lite mindre tagg på det men vafan, lets do this :)

 

.

dagen har varit.. okej. själva jobbet var typ assegt och tråkigt. vi var typ 10 pers på kontoret när vi i vanliga fall är 30 så det var stor skillnad. finns nästintill inget att göra så bara de som presterat bäst får jobba fram till jul. woop. det som vägde upp dagen var iallefall två besök av vänner samt lunchsällskap/avskedslunch med den ena av dem. mys. ikväll ska jag släpa iväg mig till gymmet och försöka kötta lite. halkat efter SÅÅ mycket på den fronten så jag typ skäms så nu måste jag gå dit på kvällstid även om det är något jag ogillar. annars jobbar jag imorgon också och sen tar jag helg, wiie :) förövrigt såg jag catching fire i helgen och SATAN vad bra film. dör lite. 

om jag fick välja att vara nånstans just nu.
RSS 2.0