Gråa dagar skyndar aldrig på.

asså nej, inte en till skolvecka.. faaast vi är lediga på torsdag iallefall, tack gode gud ♥
annars har jag vart duktig och gymmat idag samt inhandlat massor hälsosam mat, nu jävlar! dock inte pluggat ett skit vilket jag kanske borde gjort hehe.. 

 
 
 

I won't feel sorry for me, I'm getting drunk

har haft en mysig lördag med min pojkvän efter en utefredag. vädret suger ganska hårt. känns inte som det är lördag idag heller, mer typ.. onsdag, haha :(

chilla gärna i en bastu och se cp ut. standard.
 

Du vet att verkligheten är inte alltid så verklig.

hejsan. idag har jag vart och shoppat lite träningskläder med frida inför filips och min grovstart på gymmet! jag har precis ätit ett fett nyttigt och gott mellanmål med yoghurt och jordgubbar och sitter och peppar lite nu. woop :)

you make it real for me.

Idaag har jag vart på stan med min fina pojkvän. Va lite synd om mig så vi köpte hem chips, godis, bullar och vindruvor och bara myste :* gud vad tjockt det lät.. Men icke, för imorgon börjar våran hårdträning!! Woopa! Just nu ligger jag och försöker sova men det går inget vidare, tagga skola imorn :)))

Det mörker du ser gör att stjärnorna märks lite mer.

har städat heeela mitt rum idag och rensat heela garderoben vilket verkligen behövdes. har såå mycket plats för nya höstkläder nu då jag slängde/la undan typ halva garderoben. me like! jag är ledig imorn, så kanske blir en runda på stan för att införskaffa lite utfyllnad till garderoben :)))

jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig.

Jag är hög nu sen den dagen när du kom.

sov hos mitt mongo inatt, det va riktigt mysigt förutom det faktum att det inte blev så mycket sömn alls hehe.. sen samåkte vi till skolan, jag hade en lektion och slutade tio medans den stackaren går till 4! så jag sitter här hemma och väntar på honom för sen ska vi gå på stan och shoppa lite och sen ikväll vankas hockey! TAGGA :D

en regnig kväll på krogen.

jaha, nu har jag vaknat till liv igen.. typ iallefall. hela dagen igår spenderades i sängen med chips osv! pappa var även snäll och köpte kebab åt mig, fixar bakiskäket barre <3 fredagen var.. vad ska man säga, spårad. älskar att vakna upp, kolla igenom sms, bilder och kontoutdraget och bara känna; vad FAN hände igår? men det var mycket roligt, det man kommer ihåg iallefall :)



woopwoop.

åh nej glömde nästan!! idag är en stor dag för idag har jag haft körkort i en hel månad, hihi :)

En vacker dag blir ingenting som förr.

nehe, inga planer går riktigt som jag vill just nu. det suger ju ganska hårt.. annars har jag beställt min studentmössa osv idag, fyfan vad läskigt. nu går livet för snabbt känner jag, nu är det ju knappt någon tid kvar tills studenten. fast det ska bli ytterst skönt att slippa skolan även fast det på sätt och vis är lite skrämmande.





Jag önskar att du kunde se mig nu.

hej. idag pluggar jag massor, har två prov imorn! gick asbra tills jag satte på datorn, då tappade jag all fokus direkt. hehe. men iallefall sitter och skriver lite om andra världskriget och vill helst av allt bara sova.. längtar tills morgondagens skola är över för då ska jag träffa min älskling och antagligen boka en resa till london! ♥


åhå så fint

Natten är vacker, du är som natten.

händerna upp i luften,
vi ska bli fulla,
livet är meningslöst,
vem bryr sig?

 

 

helgen

sofistikerad middag med vin. inte bli leggad. strippingis. kattmys. massor kärlek.




I can't believe that I still want you in my life.

Hej. idag har jag sovmorgon till kvart i tolv, självklart vaknar jag klockan 8 helt klarvaken då. min vanliga tur! :) har två lektioner idag och slutar klockan 15.40. seeeeeegt. annars får jag se vad denna fredag har att bjuda på, dåligt väder har jag konstaterat iallefall..


vi hade allt, och friheten var ännu inte stulen. ♥

No matter what the end is, my life began with you.

wääh, inga jättebra studiedagar. hängde i tannefors med lite folk, hittade en däckad pojkvän mitt i stan, var arg och sov hos däckad pojkvän, cyklade hem i SPÖREGN, är sjuk nu. usch, vill bara åka till London och shoppa :(


han är förjävla söt även fast han driver mig till vansinne ibland.. ♥

Så jävla sämst dag.

Aa som rubriken säger. Vaknade 20 min efter bussen gått och 10 min innan den bussen jag tog gick! Hann varken fixa mig eller äta nån slags frukost. Hade ett otrevligt läkarbesök på morgonen med.. Sen träffade jag en person som gjorde dagen 1000 gånger värre när jag inte ens trodde det gick. Känslan när någon inte kan göra en liten jävla uppoffring för en när man har världens sämsta dag när man själv offrat världen för den.. Och det spelar ingen roll om man har en dålig dag eller inte, man ska fortfarande kunna göra saker för en! Sen när jag väl kom till skolan, vrålhungrig och på pisshumör så går brandlarmet. Brandlarmet va såklart extra långt också - 20 minuter. Fick även en stenhård fotboll i huvudet. Sen väntade jag ytterligare 20 minuter på ett (försenat...) möte med en lärare vilket gjorde att jag missade bussen. Nu ska jag iallefall hem, lägga mig i sängen, gråta och dö så inga mer otrevligheter kan hända på denna helvetesdag.

grattis i efterskott älskling! ♥

hejsaan! bra helg :) i fredags var filip och jag ute och åt och såg bio för att fira hans födelsedag lite i förskott. sedan efter 12-slaget följde jag med på hans första lagliga utgång, bubben :* nån blev liiite för full osv.. sedan i lördags då den stora dagen var så var jag hos honom och firade! han blev nöjd över mina presenter som tur va :D vaknade hos honom imorse och idag ska jag nog bara chilla!



Jag har lärt mig att längta är bättre än att ha.

 
imorgon äre freedag, wopidopidoo :)

såååhär kul hade vi när vi väntade på konserten.

satt under en jacka i tre timmar pga överdriven värme och hemsk utsikt. WOO :) annars vare ju lite kul att winnerbäck berättade om att han hade haft värsta problem med sin visdomstand under helgen och haft en assvullen kind då jag har exakt samma åkomma. själsfrände♥


jag älskar dig så himla mycket mitt bästa supermongo som jag aldrig vill va utan ♥

Jag gillar Stångån på hösten när vardagslunken lagt sig över torgen.

HEJ! :) har haft en fin helg med älskling som har bott här då jag var ensam hemma! igår var vi och kollade när lars winnerbäck spelade. fick en relativt bra plats på första raden och FAN vad bra det var, helt sinnesjukt.









RSS 2.0