det fanns inget som kunde röra oss.

hade en kort dag i skolan idag (standard) sen har jag typ..pluggat. har ett jättekul geografiprov imorn!! men snart är den kursen över och det ska bli så saaaaatans skönt. annars har vi lyckats få samma telefonnummer som visualiseringscenter i norrköping så har ring massor tröga människor hit idag och försökt att boka.. asså :(

Hey boy, can you fill my cup?

idag har jag varit och firat min kusin hela eftermiddagen, woopwoop. ikväll vankas det utgång, rätt så bra tagg alltså. dock lär det ju inte bli så skönt med balträning imorn, och speciellt inte eftersom jag måste genomföra den själv. euuh

fredag

köpte ett par nya jeans igår, ljusblåa. det är verkligen inte min grej att ha ljusblå byxor men whatever, people change. behöver lite variation till svarta jeans i vår känner jag. sen på kvällen blev det torsdagsklubben oså, nice. idag sov jag fett länge, vaknade runt två och kände mig inte ens utvilad..hm. har städat mitt rum och sökt jobb idag, chilldag helt enkelt. ikväll ska jag se på film och bara chilla hemma, är skönt det med ibland.

du kan få mig hur lätt som helst.

hejhej, startade dagen med en grym frukost bestående av två knäckebröd med keso och kalkon, en smoothie gjort på melon, kiwi, annanas, mango och massa sånt gott och ett glas jordgubbsjuice. läste även i tidningen att en av de från mitt sommarjobb gått bort nyligen.. det gjorde lite ont i hjärtat då jag verkligen gillade den mannen. RIP♥ lite senare ska frida och jag försöka sälja lite tofflor (KÖP), ska bli...kul. framåt kvällen ska jag in till stan och möta upp några fina tjejer och så får vi se vad som händer. 

mm

fika e gott.

jag var på nya espresso house idag förresten. eller nya och nya, nyrenoverade. fett annorlunda var det och fett stort. kändes lite som att va hemma hos nån typ, fast med 100000000 möbler och fotöljer då. var lite mysigt sådär, fast aa ovant. /fortfarande bitter tjej

inte bitter tjej. saknar killen till vänster dock. rätt mycket. bitter igen nu.

måndagar är alltid sämst.

hej idag har jag provat balklänningar. endast 1 av 3 ställen vi besökte var öppet idag men ändå. hatar balklänningar, fett svårt. vill ha alla. vill inte ha nån. eller nått,haha. hatar även socialt missanpassade gamla vänner. /bitter tjej

aa men tja asblåa ögon.

Vi gjorde rätt och nu gör vi fel i ren protest.

igår hade jag fan ont i hela kroppen efter gymmet i fredags.. kunde varken sitta eller gå normalt. blev alltså en hemmakväll framför melodifestivalen med la familia. filip är ju i alperna hela veckan så saknade honom något enormt igår, det är ju vår tradition med mellokväll :( satt iallefall i hans skjorta + alla hjärtans dag godiset jag fick av honom så en liten bit av honom var med ändå haha. senare idag blir det att kötta på gymmet och skapa ännu mer träningsvärk, woopwoop.

sportlov

uf-mässan igår var fruktansvärt seg och stressig. sen gick brandlarmet två gånger i rad också, jävla skitskola.. efter det åkte jag iallefall hem till filip och hade en supermysig kväll! behövdes verkligen. ♥ idag har jag hängt på gymmet samt haft spanskaprov. nu är spanskan över föralltid, så JÄVLA skönt!

torka aldrig tårar utan handskar.

 
"Och det var de som älskade mest, de av kärlek besatta. Det var dem som frosten tog."

torsdag.

idag utnyttjade frida och jag vår sovmorgon och gymmade i typ en och halvtimme. känns i magen nu asså hehe, skolmaten har aldrig varit så god som efter det träningspasset. efter skolan betalade jag resten av resan till kos, aoeigahgnjiaegj tagg. sen åkte jag och mamma till tornby och kikade på lite saker. imorgon, då jävlar står klockan på 05.20 för då ska det gymmas i en timme innan skolan, så jävla sjukt. 

annars så saknar jag mitt bruna hår CPMYCKET, vill inte bli blond längre haha :( omständig människa.

tisdag.

vart lite duktig och gymmat efter skolan idag, wiie. har tydligen ett prov och en inlämningsgrej tills imorn också, jaha typ..

ofräsch tjej
 

ibland blir det rätt, ibland blir det fel.

i helgen har jag bland annat haft 10-månaders dag med världens finaste och ätit på ming och blivit bjuden på tacos. typ båda mina favoriträtter på en dag, BAAM. igår var det balträning vilket var sååååååååå komplicerat haha.. 1, 2, 3, 1, 2, 3.. idag har frida och jag satt våra fötter på worldclass för första gången, trevligt gym osv! vi unnade oss en stund i bubbelpoolen efter vårt tränande. nu på kvällen har jag vart och handlat massa nyttiga saker att äta på, känner att jag verkligen går in för detta haha! annars har jag typ haft damp på alla mina lärare idag, det är seriöst nått fel på hela högen.. wääh hatar min skola!!!! och nästa vecka har jag tre rätt stora prov, ser verkligen fram mot det. hej no life.

stekte lite sånnahär på söndagsmorgonen, lyx oså.


wäääh

färgade och klippte av halva (!!!!!!!) håret igår då. det är en god bit påväg på att bli blondt nu iallefall. ångrar mig typ redan haha, saknar mitt bruna hår. sen kapade hon av halva håret vilket är fett obekvämt.. såhär ser det iallefall ut för tillfället:

RSS 2.0