vi drar dit palmerna bor.

om cirka en timme ska jag befinna mig på resecentrum för att sedan ta tåget till arlanda där vi hoppar på flyget till kos! ASSÅ ÅH SÅ JÄVLA CPTAGG JAG DÖR APOFOIGKAOPG. känns inte alls fel att åka bort från skitvädret i sverige till typ 30 +. om två veckor är jag på hemmaplan igen och förhoppningsvis några nyanser brunare.

jag har aldrig varit bra på att packa.. på bilden sitter jag på väskan och den är inte ens i närheten av att gå igen. lyckades även förstöra blixtlåset på väskan pga för mycket packning så vene hur detta kommer gå hehhe.
 

midsommar

hade en trevlig midsommar med tårtbakning och dans runt midsommarstången. på kvällen grillades det och allt var allmänt mys.

 

NAMNSDAG!

superfin dag samt min namnsdag! kan det bli bättre? 

igår var jag på liseberg! det var riktigt kul trots att det spöregnade halva dagen. det blev sånt skyfall att det blev tekniskt fel på kållorado så de fick evakuera hehe. såg allt detta från gasten under tak. men det blev en bra dag med mycket skratt och konstigheter iallefall. wie

tårar pga sur godis, fin outfit, middag på ett tåg, the hives.

allt exploderar går i fem miljoner bitar

Han är din fasta punkt, när världens kastas runt
Håller dig, bär dig när sekunden väger alltför tungt
Din omloppsbana kretsar runt om varje steg han tar
Han står brevid dig genom solsken eller nederlag
Om någon sårar dig så slår han dom på käften,
Ni två är USA och omvärlden är FN
Han reder ut ditt liv när saker blir för komplicerat
Och vissa dagar är det han som får dig orka leva

Men nu så står han där med väskorna och famlar
och så väl som du vet med dig att han träffat någon annan
Han är din bästa vän, din bästa kompis går sin väg
kan inte vara där och trösta dig nu när du mår såhär

Men hur länge det än va ni två,
så har du vetat om dehär sen första dagen ni sågs

För du har aldrig förstått
Hur det någonsin blev ni två

 

kiss me like you want to be loved.

nu är det bara 8 dagar kvar tills jag åker iväg till Kos i två veckor. fyfan vad tiden har gått snabbt. jag är fruktansvärt tagg på att åka iväg och bara ha det gött i solen och dricka lite för mycket alkohol i två veckor. men förut idag kom pappa in till mitt rum och sa helt random att han kommer sakna mig jättemycket när jag är borta, jag fick en liten tår i ögat och insåg att det inte bara är kul att åka iväg ♥

 

lite studentbilder från mobilen

världens bästa dag!! bra hår under flakresan förresten.

3 år som ingenting.

 
hade en sjukt bra student i torsdags! trots vädret kunde det nästan inte blivit bättre. på kvällen hade vi middag på storan med klassen och gud vad mycket känslor det var vid bordet. trots att vi aldrig har tyckt om varandra har vi ändå haft en riktigt rolig sista vecka tillsammans och trots att vi har haft 0 sammanhållning föll många en eller två tårar när talen hölls och vi pratade gamla minnen. jag kommer sakna klassen och alla våra oseriösa lektioner som man inte lär sig något på. kommer sakna att gå där i korridorerna och vänta under våra skitlånga håltimmar och störa sig på alla mongoelever på ljunkan. kommer sakna att stå i den 500 meter långa matkön och den äckliga maten som alltid är slut när man kommer fram. kommer sakna lärarna som gav upp hoppet om våran klass för länge sen. kommer sakna rösterna i klassen som gjorde att man gick hem med huvudvärk varje dag. kommer sakna min bundsförvant Frida som gjorde så att man orkade med skoldagarna (även fast vi hade typ 2 lektioner om dagen) och faktiskt gjorde det kul. kommer sakna de långa sovmornarna som man ändå lyckades försova sig på. kommer sakna närvaron i klassen, att det var en enda lektion i trean som alla var närvarande på. kommer sakna lars eviga tjat om allting på hans lektioner och hans åtgärdsplaner. kommer sakna att behöva skämmas över att berätta vilken skola man gick på. kommer sakna allt.

igår

 

lite bilder från torsdagens festligheter.

äta kebab klockan 4 på morgonen innan cykelfärd hem, så jävla awesome. roligt att bilderna från hemfärden är ljusare än själva kvällen. SOMMAR!
 

3 dagar kvar!

Idag hade vi mösspåtagning i det fina vädret! det känns att det börjar närma sig!! ikväll blir det lite förfest med klassen (JA, ni hörde rätt!!!) innan vi drar vidare till måndagsklubben! kan bli en bra kväll ändå :)

 

bal 2013

 
Tack världens bästa balpartner för en sjukt bra dag! ♥

dk.

Annars känns det ju helt okej att det idag bara är: 
- 5 dagar kvar tills balen
- 10 dagar kvar tills studenten
- 20 dagar kvar tills Kos

ASSÅ, LIVET :') :') :')

3 juni.

var och kikade på bal i lördags! såå fint. på lördag är det min tur, är lite sådär skapligt nervös :$ men veckan består av cirka 15 timmar balträning så det ska nog gå bra :) annars sattes mina betyg i fredags så jag är nu ledig i två veckor fram tills studenten, hur skönt? hade även lite godfika med klassen på sista lektionen. herregud, sista lektionen.. jag är gammal :'(

RSS 2.0