if you ever come back.

aa hej, jobbet rullade på idag. var fruktansvärt trött bara, men det är jag väl varje dag.. nu ska jag snart in till stan för att träffa filip en stund för att sedan ha teorilektion! blir nog nice :)

 
 
 

But it was not your fault but mine and it was your heart on the line.

jag hatar måndagar. har suttit och gäspat hela dagen på jobbet typ :( på onsdag är det förövrigt augusti.. alltså herregud? vart tog sommaren vägen? speciellt den riktiga sommaren.. och om tre veckor börjar skolan! WOHO! 

I really fucked it up this time, didn't I, my dear?

Love that will not betray you, dismay or enslave you, it will set you free.
Be more like the man you were made to be.
There is a design, an alignment to cry, at my heart you see,
The beauty of love as it was made to be.


och skymningen är tidlös vacker.

i fredags gick filip och jag på stan och shoppade lite. som jag har längtat, haha ♥ sen åkte jag hem och åt och sen åkte jag till filip igen med donken till honom.. *världens bästa flickvän*. jag offrade mig även och såg på OS invigningen med honom, även fast jag somnade innan det va slut, men det är ju tanken som räknas :D idag ska jag chilla, plugga teori (MÅSTEE!!) och kanske övningsköra? :)

jag älskar älskar älskar dig! du är det bästa jag har och du är helt perfekt ♥

You have taught me how to be proud.

borde egentligen sova, men jag orkar inte.. sitter och kollar på kläder och drömmer mig bort tills lönen rullar in istället :) en vecka kvar på jobbet bara, i can do this!! detta har verkligen inte varit min vecka på något sätt. igår brände jag mig på en 200 grader varm plåt och har värsta brännblåsan på fingret nu, typ som en trampdyna :( och idag när jag va ute och gick så blev jag getingstucken helt random i lillfingret så det har numera svällt upp till dubbla storleken och är helt oanvändbart, assåå :(


en kyss innan du går, en kyss att bygga en dröm på.

aa gårdagen va väl kul osv :) dock rätt mörbultad från alla brottningsmatcher(?) XD har typ ont i hela kroppen :( idag har vi iallefall typ chillat och åkt och hämtat min väska som NÅGON glömde igår (nämner inga namn..). imorgon börjar tredje veckan på jobbet och jag skulle verkligen göra vad som helst för att ha ett normalt sommarlov och bara få sova..

aa om detta är min arm vill jag inte ens se hur resten av kroppen ser ut nu..

don't try to stop me.

hejhej, idag har jag bara chillat. nätshoppat lite bara för jag har varit så uttråkad, ska bli intressant :) ikväll väntar lite festligheter och sen ska jag sova hos min älskling! somnade typ där igår också men.. men han är så mysig ♥

i remember every word you said.

hej, idag har jag jobbat. det sög. sen fikade jag med amanda i typ 4 timmar. det va nice! 
 

såhär fin blev jag *tihihih*

i think i said too much.

igår va jag en runda på stan med filip efter jobbet. jag köpte jeans och en väska (hehe) och så fikade vi även lite. sen åkte jag hem och åt för att sedan åka ut till filip och kolla på hans kattungar som föddes under natten. asså åh <3 idag har jag vart och slingat håret efter jobbet, wiie :)

18!!!

wiiie, nu är jag arton år! så jävla fett :') igår så bjöd filip mig på en mys restaurang, vi åt oxfiletoast, värsta sofistikerat!! sen gick vi på bio och sen förades det lite för att sen efter 00.00 dra till krogen med lite folk. så himla spårat haha... men det va fett awesome! :D vi kom hem efter fyra imorse och idag vaknade jag med min fina älskling vid min sida ♥ mår inge vidare idag, men aja, snart kommer släkten och ska fira mig :)

I may say it was your fault cause I know you could have done more.

jag har jobbat tre dagar nu, går väl helt okej men ååh vad det är jobbigt att gå upp på morgonen osv. igår kom filip hit och sov hos mig. vi pussades i regnet, myste med film och bara va allmänt mongo. har saknat att umgås med han ♥ imorse åkte han iväg till sin stuga medans jag åkte till jobbet. efter jobbet åkte jag och mamma och kollade en sväng på stan efter presenter till mig HEHE.

i think you can do so much better than me.

min absolut sista dag av ledighet på mitt sista sommarlov ever, how sad? dagen ska tillbringas på ikea för att investera i lite grejor, läsa lite teori och såklart nöta dh. har lyckats se över en och en halv säsong på en vecka nu, hehe.. ska väl även försöka gå och lägga mig rätt skapligt så jag orkar upp imorn. ÅÅH jag vill inte!

 

ge mig tips och goda råd så jag kan göra helt tvärtom.

igår var jag först på stan med frida och kollade runt lite. införskaffade mig två par nya skor :) sen på kvällen åkte vi ut till mudhole och bara satt där och chillade galet bland alla TUSENTALS(!!!!!!!!!) grodor. det va så otroligt jättemysigt. vi tog även ett kvällsdopp innan vi åkte hem. när vi skulle dra oss sen hade dom tre killarna som va där lämnat blommor på min moppe till oss, naw så söta hehe ♥♥ vi drog iallefall vidare till sturefors en stund sen :)

 

where have you been all my life?

mmh fett skum fredag som slutade med lite mys med älskling iallefall :)
idag ska jag cykla ner till stan med frida och göra gud vet vad, sånt som märks! ;)
 

pretty little thing called love.

igår träffade jag frida vilket va mycket trevligt! vi satt på en brygga i några timmar och pratade om allt och inget vilket resulterade i en väääldigt bränd vänstersida :( har jätteont.. idag har jag iallefall grovstädat mitt rum eftersom jag fick nog när man inte längre kunde se eller gå på golvet hehe. nu glänser det typ och jag är nöjd :) ikväll ska jag fortsätta vårda min brända axel och kanske ta en promenad/övningsköra om det inte börjar regna. annars börjar jag få ångest över att det bara är 4 dagar tills jag börjar jobba.....VILL HA LOV </3

R.I.P to the girl you used to see, her days are over.

idag har jag först cyklat in till stan för en körlektion vilket gick helt utmärkt! sedan gick jag en runda på stan och shoppade lite saker, sen cyklade jag hem och la mig i solen med teoriböckerna framför mig. efter det cyklade jag in till stan IGEN för teorilektion. imorgon har jag ytterligare en körlektion. gud vaarför bokade jag 10.30? :(

1 juli.

jaa, första juli idag vilket innebär att det är hela en vecka kvar att mitt sista sommarlov. sen börjar jag jobba osv. det innebär även att det är två veckor kvar tills jag lämnar ungdomen bakom mig (haha nästan iaf?) och blir myndig. läskigt men kul :) solen lyser med sin frånvaro så jag ska väl spendera dagen åt mitt nya beroende desperate housewives och att övningsköra lite. standardsöndag typ!

RSS 2.0