knäppis

mår fortfarande inte på topp.. asså seriöst, nu har jag varit sjuk i över tre veckor, inte okej. men det är på bättringsvägen nu iallefall känner jag. har vart ute och gjort lite saker på senaste tiden, pallar verkligen inte ligga inne hela tiden. igår var jag och filip på bio, vi såg känn ingen sorg. SATAN vad bra den var, helt klart bland de bästa svenska filmerna jag sett iallefall..

 

why do we make it so hard?

i lördags träffade jag Sofie, Lina och Emil hemma hos Cissi och hade lite kos-mys. sen drog alla utom Sofie och jag (sjuklingarna) in till krogen medans vi gick till Bosses och köpte billig glass samt pratade om allt och inget. det är typ det enda roliga som har hänt mig på sistone. har varit ute lite i solen osv men annars bara legat hemma och hostat :/ imorgon planerar jag dock att vara helt återställd igen, hihi. 

åh


Finn
- It's your own star. 

Rachel- You named a star after me? 
Finn- No, I thought about that but then I named it Finn Hudson. Because there's already a star named Rachel Berry and she's right here on earth and she's brighter than any of those stars up there. So, I wanted to make sure that whenever she feels lonely she can look up at the sky and no matter where I am she can know that I'm looking down on her.

sjuksjuuuukSJUK

hejhej, uppdateringen är inte på topp här men får skylla på att jag är sjuk.. och har varit i två veckor nu, fml. fyllde iallefall nitton år i måndags, wiie. njöt inte alls av dagen pga sjukdom men fick fina presenter iallefall; en ny dator, massage, peengar, parfymer, smycken osvosv. resten av veckan har jag typ..legat i sängen och hostat. jag har även fått lite fina besök här och där under veckan, tihi. imorgon äre fredag och då ska jag få kebab, veckans höjdpunkt <3 nästan..

en kväll på besök i varamon då jag trodde att jag mådde lite bättre, så fel man kan ha..

It feels like one of those nights we won't be sleeping

kunde inte önskat en bättre resa ♥
RSS 2.0