ny blogg jao?

ae, hörreni. funderar på att byta blogg till devote istället. men har inte riktigt bestämt mig än, svåra grejer detdär. men testar på det en stund såååå följ mig hääär !! 
 
www.lindabirgersson.devote.se
www.lindabirgersson.devote.se
www.lindabirgersson.devote.se

Ute och kör skåpbil

Känner mig fett cool yao

jaha, nehe

livet kunde va bättre. sitter med en fet geografibok framför mig och försöker plugga till ett prov imorgon, det går inte jättebra som ni kanske förstår. känns som det är rätt mycket just nu, eller så är det bara jag som är slö och lägger allt på en hög.. troligen det sista haha. annars har jag samlat på mig en rejäl utväxt som jag ska göra något åt nästa vecka, frågan är bara vad? antingen ska jag färga håret brunt eller fortsätta slinga blondt, hmm ÅNGEST! aja har iallefall en vecka att bestämma mig på. 

I know it's just one of those days.

älskar när man vaknar i tid osv och så får man ett mail om att första lektionen är inställd.. detta gjorde dock så att jag var ledig idag, men ändå. imorgon har jag två äckliga prov så ska väl spendera dagen med att plugga och sånt. ska dock belöna mig med ming palace imornkväll så kommer nog överleva, hehe.

meningen med livet.. typ iallefall..

What are we doing? I was so in love with you.

mmmh, idag vare skola. dock bara en halv lektion med det va jobbigt ändå haha. känns som jag hellre dör än att gå till skolan nu för tiden.. men a man's got do to what a man's got to do så att säga. tränade en stund efter skolan med, det var också jobbigt. jag ska väl försöka plugga lite ikväll, hur nu det går :))



tomorrow is gonna be better.

att inte riktigt veta vad man vill.

ge mig tips och goda råd så jag kan göra helt tvärtom.

igår blev det lite utgång osv med Amanda. det var mycket trevligt :) blev lite fontänbad, fyllecellar och sånt på det, haha! så det ska vara.
 
det är jag som är tobbe, hehe..

I need you now and forever.

Idag har jag och min Filip varit tillsammans i ett halvår. 6 månader, 183 dagar, 4392 timmar, 263520 minuter och 15811200 sekunder av konstant kärlek och många fler SKA det bli. Det finns ingen som förstår mig så himla bra som han gör, han är verkligen min bästa vän samtidigt som han är min pojkvän. Vi kan berätta exakt allting för varandra och fortfarande känna samma starka känslor (det är fan en åstakommelse med tanke på hur cp vi är, haha). Han är snäll, söt, ödmjuk, romantisk, MONGO, rolig, underbar, snygg och jaa, jag kan ju fortsätta i all evighet men ett ord som passar väldigt bra in på min käraste pojkvän för att summera detta; perfekt. Han är helt jävla perfekt. Vi har gått igenom sjukt mycket tillsammans under denna tid, både bra och dåligt, men jag ångrar ingenting. Allt som har hänt har format oss till där vi är idag. Numera kan jag inte ens tänka mig ett liv utan mitt mongo, han är hela min värld! 

Filip, jag älskar dig, mer än vad man kan beskriva med ord. Du är min andra halva, mitt liv, mitt allt. Du gör mig så himla lycklig bara av att finnas här för mig. Jag är så oerhört tacksam över att ha dig som min pojkvän! ♥

Orkar inteee

Älskar när man börjar kl 8 dagen efter och verkligen inteee kan sova, finns det nått bättre?! Mm lycka till med att komma upp vid 6 imorn(idag?) liksom.. Jag är inte van vid att börja såhär himla tidigt längre :(
drar en random höstbild..

RSS 2.0