Större än vi är nu lär vi aldrig bli.

idag hade jag en och en halv lektion, värtttt. somnade inte förns efter klockan 2 igår så kändes inte sådär askul att dra iväg till skolan på morgonen. efter skolan gick jag till gymmet och köttade crosstrainer i en timme! sen gick jag på stan en sväng och unnade mig lite kläder eftersom jag hade varit så duktig, hihi. imorgon är jag ledig och den dagen ska jag ägna åt att göra klart alla mina rester samt dra en runda till gymmet om jag orkar.

16 dagar kvar.

hej, jag sitter och pluggar.. klockan tjugo i ett.. har gjort det sedan jag kom hem från skolan idag och vill bara dö på skiten. imorgon ska tre arbeten vara inlämnade, engelskan är det största och det värsta och det är den jag sitter och kämpar med nu. känns som om jag aldrig kommer bli klar och om jag nu blir det så lär jag väl försova mig imorgon.. :( kämpa sista slutspurten nu då!!! på fredag sätts betygen och jag har fortfarande en del att bli klar med innan det. hejdå socialt liv.

fredag!

presterade grymt bra på gymmet idag. stolt! skulle shoppa lite efter som belöning men hittade inget, SKRÄLL.

Red, white, blue’s in the skies. Summer’s in the air baby, heaven’s in your eyes.

jag är så hög, jag kunde dö.

Dom stänger men ingen bryr sig
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder

fragments of time.

Hej, idag är det exakt en månad tills jag åker iväg till kos, wiiie! :DD igår var jag även på min livs första arbetsintervju vilket var både läskigt och kul! hoppas verkligen jag får jobbet men troligen inte då jag åker iväg i sommar, buhu :( vi gjorde även vårt lakan till flaket som man hänger upp i skolan igår, börjar gilla min klass lite smått nu sista veckorna, heh :( idag cyklade jag till skolan i spöregn och fick bevittna när en hjort/rådjur blev avrättad, usch.. sen hade jag även tal om fosterdiagnostik i skolan, så JÄVLA skönt att ha det överstökat. nu har jag lite strösaker kvar i några kurser och sen är gymnasiet slut föralltid!!!!!!!!!!!!! imorgon är jag ledig och sen väntar 5(?) skoldagar innan jag tar "lov"! kärlek♥

 

i'm falling for your eyes.

idag har jag varit ledig! sköön..t. spenderade dagen med att sova ut, cykla till gymmet och gymma sönder och sen gå en runda på stan. köpte ett par shorts på rean så jag slapp löka sönder under min färd hem. lyckades även tappa bort min cykel när jag skulle hem, bra där. har även lyckats få pollenallergi (FMLFMLFML) så har varit och investerat i pollentabletter idag, wiie. 

köpte två kilo bananer förut. gymnörd.

helgen

Firande av kusin, eurovisionmys, VMGULD!!!!!!!!!!!

För en tid som bara går och aldrig kommer igen

idag var jag som sagt ledig. fruktansvärt skönt faktiskt. sov ut, gjorde en nyttig och god frukost/lunch. satte mig i solen ett tag och njöt. lyssnade på en podcast om olycklig kärlek. la mig i sängen och kände mig allmänt olycklig en stund av oklar anledning. tog mig i kragen och gick ut och sprang skiten ur mig på en löprunda. pluggade lite. kom på att det enbart är en jävla månad kvar till studenten och fick ångest på riktigt. letade jobb. pluggade mer. ska gå ut på en promenad och rensa tankarna lite nu, puss.

 

mhm

när jag skrev "sova tidigt" kanske jag inte menade däcka i sängen innan kl 8 med kläder, smink och allting och sen vakna kl 6 på morgonen. värd fredag, linda, värd fredag.. 

Insult me all you want to but dare you do it to my face?

blev en utgång igår, med både ris och ros hehe... shottade mer än vad jag borde och blev skallad på näsan.. inte med flit dock men hela näsan känns helt bruten :( fick skjuts, fyllekäk och sovplats sen av snelfilip. idag har vi varit en sväng hos han söta farmor och hälsat på samt klätt ut honom till prinsessa vilket han ska vara på en fest ikväll! själv ska jag nog bara ta det lugnt framför en film och sova tidigt ikväll för jag är cptrött!

shotkompisar från berzan.

tonight is the night.

annars är vi ju lediga imorn och på fredag!!!!!! bästa veckan ever. sen är även jag ledig på måndag då jag inte har några lektioner då så får typ ett minilov<3 imorgon blir det antingen utgång eller en lugn chillkväll, lite oklart ännu :) i helgen ska jag äta miiiiiiiiiiiiiiing. äntligen!!!

cyklade till skolan igår i det fina vädret. rätt härlig view på morgonen må jag säga!

hejhejhej

hatar onsdagar i skolan.. först börjar jag nio och mina bussar är cp så antingen är jag där 30 min innan eller 5 min sent. brukar oftast välja 5 min sent hehe, men idag skulle vi redovisa vår årsredovisning (som vi förövrigt satt och jobbade 6 timmar med igår..) så fick ta den tidiga bussen! efter den lektionen har jag håltimme i fyra timmar.. idag spenderade jag håltimmen på gymmet och även en sväng hemma. såklart går mina bussar cp på eftermiddagen med så jag kommer antingen sjukt tidigt eller sent till den sista lektionen. gaah. efter skolan gick jag till stan och hjälpte filip att välja smink, hihihi. nu är det 3 veckor kvar tills betygen sätts och jag har massvis att bli klar med.. hets.

igår/idag.

den här lyckan är skör som glas.

aha hej där. just nu är jag ganska sjuk, men yolo på det. går till skolan och lever som vanligt, har varken lust, ork eller tid att vara sjuk just nu. i tisdags var det valborg och det blev lite andra planer pga att jag var så sjuk :( men hade det väldigt mys iallefall hemma hos albin tillsammans med filip och olivia! vi grillade, childrack och spelade spel :D sen på natten skulle vi ta en taxi hem men inte ett enda taxibolag svarade när vi ringde, haha? just nu sitter jag och pluggar lite då jag råkar ligga "lite" efter i skolan, heh. imorgon är det fredag, wiiiie

RSS 2.0