Loving you isn't the right thing to do.

hejhej. idag är ingen bra dag, har cpont i magen vilket jag har haft i typ tre veckor nu.. sen världens pms-humör vilket tyvärr går ut över alla i min omgivning (även fast vissa förtjänar det..) lite oroväckande att folk tror att man kan bete sig hur som helst utan konsekvens och inte va beredd att ta ansvar för det. vad är vi, typ 5 år eller? man börjar ju undra. aja man får väl hoppas att det löser sig, tycker ej om att bråka. annaaars har jag ätit påskbakelse och sett på 90210. om jag börjar se på en serie så blir jag typ besatt och kollar varje dag, haha. inte bra. ska gå ut på en kvällspromenad och rensa tankarna lite nu.

dagens sinnesstämning. 

it's what you do to me.

jag var nyss ute i trädgården och letade påskägg! :D haha ja, i min familj gör vi fortfarande sånt.. idag känns det som det är söndag, fast det är bara lördag. mindfuck. får se om dagen har något spännande att bjuda på!

tog bilden idag, lovar.
 

fucka ur

ÄNTLIGEN påsklov. wiie. det firades med förfest ute i ekängen och sen utgång med massor bra folk. kaos. slösade allt för mycket pengar, smugglade in folk på platå, photobombade och dansade massvis. bra utgång faktiskt. idag blev det en sväng till pizza hut med sofie, filip och kalle. pizza är ju det bästa som finns dagen efter hihi<3 ikväll ska jag mysa med me, myself and i framför en film och bara njuta av att vara ledig, eller nått. 

hur man dricker redbull vodka..eller?

my life would suck without you.

igår hängde jag med filip, vi typ åt tacos och såg på film och sånt trevligt. idag var det balträning vid halv tolv, det var..intensivt, hehe. efter en och en halv timmes balträning drog jag till gymmet och köttade ytterligare en timme. när jag kom hem bjöds det på lite fika (mina nyttiga bakelser såklart) med mormor. sen gick jag på en och en halvtimmes promenad i vårsolen, skippade till och med vinterjackan hihi. imorgon har jag sovmorgon till kvar i elva vilket gör att söndagsångesten inte riktigt..finns. rätt skönt ändå

skulle vara fint att va en katt ibland

Jag ler mot dig, för det finns ingenting som passar mig.

heeej, idag var jag som sagt ledig. åkte till gymmet och träffade frida där helt random, hihi. så vi körde lite tillsammans och sen drog jag en timme på crosstrainern i slutet. kanske ska starta träningsblogg istället? naaae men sen när jag kom hem så gjorde jag nyttiga chokladpannkakor med yoghurt och sen bakade jag nyttiga brownies och muffins! haha, asså det går överstyr...

köttarå

idag startade jag dagen med att göra nyttiga pannkakor/plättar. mums. sen har jag gymmat samt vart i skolan, wiie. körde en timme på den där maskinen idag istället,snacka om att gå in för det. nu ska jag gå ut på en långpromenad i kylan. imorgon är jag LEDIIIIG, så jävla skönt. ska nog spendera dagen på gymmet, haha..

mina mästerverk toppade med varma hallon.

i'd rather be with you.

hejhej, idag hade jag en och en halv lektion och en fet håltimme på fyra timmar där emellan. ägnade min håltimme åt att gymma, kände mig oerhört duktig för en gångs skull. 40 min på randommaskinsomjagintevetvaddenheter och 20 min på löpbandet. BEACH 2013 HERE I COME, typ. belönade mig själv med att shoppa lite hihi. igår hängde jag och frida på universitetet och kikade på civilekonomprogrammet förresten. vi bor typ på universitetet numera haha.. just nu sitter jag och försöker skriva en bokrecension på engelska som ska vara inne imorn, kuuuul. ne.

som den sanna bloggaren jag är måste jag ju fota mina framsteg. #fitness #gym #workout #eatclean osv.
 

bra dag!

HEEJ. idag var det en vecka sen jag satt vid datorn så firar med att..sitta vid datorn, hihi. nej men det har vart skönt att ha en datorfri vecka faktiskt, rekomenderas starkt. men massor saker så som spotify och hotmail har ändrat på sig så har missat massor känns det som :( helgen var trevlig, söndagen med balträning lite mindre trevlig. idag spenderade jag min sovmorgon med att kötta på gymmet, woopwoop. hade två lektioner och... FICK MIN STUDENTMÖSSA IDAG!!!!!!!! wiiie, så jävla tagg på studenten!!!!

älskliiiing



Jatack.

Wääh

Det var inte bra att chilla i sängen.. Somnade runt 10 helt random (det var då jag slutade svara folk iallefall haha) och vaknade..nu. 06.30 på en lördag, askul. Tänkte ta en morgonpromenad, duscha eftersom jag tydligen inte orkade igår(....) och chilla galet tills ikväll då vi ska fira Sofie med utgång och hela köret!!

Har även denna sol rakt in i mitt fönster just nu så somna om är ju inget alternativ..

Freeedag <3

Hejhej! Idag har jag varit i skolan (nehe?). Hade tre lektioner och slutade vid tolv typ! Drog till gymmet och köttade lite, woopwoop. Köpte även ett par nya jeans då alla svarta tenderar att bli gråa efter ett tag. Idag fick vi även reda på hur hög frånvaro man har haft från januari och framåt.. Fem stycken i klassen hade under 20%, starkt jobbat där. (Jag va OVÄNTAT inte en av de fem, hehe) när jag kom hem däckade jag i sängen medans pappa lagade tacos, mummmms<3 nu har jag däckat i sängen igen med en påse godis som jag tyckte jag förtjänade. Bästa fredagen!

Live från sängen!! Ja jag har lite tråkigt..

hej

Har ont typ överallt, wääh. Kan knappt röra mig. Det är nackdelen med att gymma. Sen att man är så satans hungrig HELA tiden, känner mig som en man.
Klippte mig förut hihi, blev rätt bra, inte sant??

shake it off.

igår spenderade jag min dag med näsan i geografiboken. nästa vecka kommer bli så hemsk, har massa prov och inlämningar, fml. på kvällen hade filip och jag lite mellokväll, var 3vligt. haha gud va töntig jag är.. idag håller jag på och avsluta min uppsats om "människan, energin och miljön", läraren kunde inte hitta ett tråkigare ämne eller..? lite senare är det balträning vilket faktikst är lite kul, om det går bra iallefall! :)

Lars Winnerbäck.

jag har börjat lyssna lite smått på lars winnerbäck igen. det gör lite ont i hjärtat men samtidigt gör det mig så himla glad. så fort jag hör en låt så associerar jag direkt tillbaka till förra våren. det gör mig glad för det får mig att tänka på alla mina tusentals promenader, både solskenspromenader i enbart skinnjacka eller mindre och kalla kvällspromenader med lasse i öronen. det gör mig glad då våren är så himla fin och får mig att längta ännu mer tills snön smälter bort. men samtidigt får jag lite ångest av att höra hans låtar, det får mig att tänka tillbaka på mig själv för ett år sen. jag var en helt annan människa, hade helt andra saker. jag hade massor framför mig och livet kändes ganska lätt på något sätt. jag har lite blandade känslor över förra våren, saknar det inte på ett sätt men vill ändå tillbaka dit. tyvärr är det mest de senaste nämnda känslorna som kommer när jag hör hans låtar. bajs.

från konserten förra året. bland det bästa jag har varit med om.

don't listen to a word I say.

hej fredag, äntligen. idag mådde jag bajs på morgonen så stannade hemma tills geografiprovet och peppade lite. efter provet shoppade jag lite på stan, blev ett linne, två bodylotions, ett par shorts och solbrillor så jag kunde gå hem i det fina vädret utan att bli blind. aa hejdå alla pengar på kontot typ. på måndag förväntar jag mig att vara frisk för då äre comeback på gymmet vilket verkligen behövs, har säkert gått upp 10 kilo under denna tiden jag har varit sjuk. inte bra. ikväll står bli-frisk-kväll på schemat. 

bild ifrån min solskenspromenad förut.

Hej kom och hjälp mig

Har spenderat min dag med heldag på universitetet, fika med gammal vän, pluggpluggplugg och ångestletande i alla 10000 universitetskataloger jag fick idag. Nu jävlar ska man planera sitt liv alltså..? Panik. Har hittat ett 20-tal program på olika universitet jag skulle kunna tänka mig att gå. Vissa mer eller mindre. Wääh. Nu ligger jag i sängen och försöker sova men det går inte bra då jag känner att jag börjar bli sjuk igen..fml.

bestis :*

STAY

hejhej, idag lyckades jag få en redovisning ur världen i skolan, sjukt skönt. sen gick jag till stan och tog en fika med filip och jag har insett att jag är typ kåt på hallonpaj.. :( imorgon ska jag till universitetet på nån sånhär föreläsningsdag eller nått. imorgon ska även min pappa operera sig, stackarn. så preciis när min mamma ska återgå till jobbet (hon har också vart hemma pga en operation) så ska min pappa vara hemma och vara sjukskriven.. får aldrig vara hemma ensam längre :( annars känner jag hur gymuppehållet håller på att synas lite väl mycket och jag längtar så fruktansvärt mycket tills jag blir frisk och kan börja träna igen..
 
/skrivaren i skolan idag

detta är inte ens svårt.

åter måndag, åter till vardagen. jag hade sovmorgon idag som numera är standard på måndagar, ytterst skönt. hade typ en och en halv(?) lektion under dagen och sedan uträttade frida och jag lite ärenden samt tog en fika vilket också är standard numera. imorgon är det uf-mässa i norrköping vilket vi är tvingade att gå på, inte jättekul men what to do liksom. på kvällen är det 100-festen. 100 dagar kvar till studenten, helt sjukt. och fruktansvärt skönt. livet är rätt fint ändå! :)

hej från en sjuk tjej. kan knappt andas och huvudet är mos. men jag lever!

den finaste man har i livet är sig själv.


att efter nästan 5 år lära sig att stå på egna ben. att växa med sig själv och att inse att det finaste man har i livet är en själv. ja, det skrämmer mig som fan but here we go!
RSS 2.0