we break up, we make up.

 
igår var jag som sagt på personalfest vilket var kul haha. bästa kollegorna ever <3 bokade upp massor hemska pass på fyllan vilket känns ganska tufft nu men plånboken lär väl tacka mig antar jag.. idag var jag på hockey, lagom sliten, med Cissi och brynäsEmil. jag var en hemsk förrädare och gick runt med en brynäshalsduk innan matchen :'( men LHC vann iallefall och det var en spännande match så det var nice! ikväll ska jag nog bara ta det lugnt med en film eller dylikt och försöka somna tidigt eftersom mina sovrutiner är helt rubbade nu efter gårdagens upptåg! :(

en dag i somras.

 
 

på norstat festar vi med stil

nu kan ni kika in på min fina blogg igen hihi. har inte supermycket att skriva om, men ändå. jag gör inte mycket speciellt om dagarna, jobbar, och gymmar de dagar jag inte jobbar. ett liv med sjukt mycket rutiner. men försöker ha saker att se fram emot varje vecka så att jag inte dör eftersom det är rätt enformiga och tråkiga rutiner. igår unnade jag och Cissi oss en bio, mysmys. ikväll ska jag på mitt livs första personalfest, haha. pensionen börjar närma sig eller va? men jag tror det kan bli kul!! 

ska bli kul att festa med min kära kollega igen!

17.31

idag har jag varit ledig. vaknade ändå klockan 7 imorse av ren vana så kunde lika gärna dragit och jobbat haha.. jag cyklade iallefall iväg till gymmet och köttade, kommer ha träningsvärk imorn känner jag redan nu. kroppen bara skakar haha. jag MÅSTE släpa iväg mig till gymmet varje jobbfri dag eftersom jobb + träning verkligen inte går ihop, man är allt för trött och hungrig för att orka ta sig till gymmet när man jobbat till klockan fem. de dagar jag jobbar får jag iallefall lite vardagsmotion genom att jag cyklar nästan 2 mil fram och tillbaka till jobbet plus att jag tvingar ut mig själv på en powerwalk varje kväll för att det inte ska gå allt för lång tid mellan träningstillfällena och för att hålla konditionen igång. man sover även mycket lättare och skönare när man fått lite frisk luft sen :) jag har verkligen lyckats få rutin på sovvanorna igen, förut kunde jag ligga vaken till fyra utan att vara minsta trött men nu sover jag som ett lite barn runt klockan tio. det gör det även mycket lättare att gå upp tidigt på morgonen, skönt! men iallefall, när jag kom hem städade jag mitt rum vilket verkligen behövdes och inredde med lite nya ljus, mysigt nu till hösten! jag har även tvättat alla mina sminkborstar vilket tog aslång tid.. ganska produktiv dag känner jag, snart ska jag äta lite och sen ge mig ut på en powerwalk innan träningsvärken slår till med sina fulla kraft.

har bara bilder med blondt hår på datorn tyvärr.. får ta lite nya bilder nån dag

hey

hejhej, min helg har varit en ren Filip-helg. i lördags var vi och bowlade samt åt lite mat på steves! i söndags var det hans födelsedag så jag var där och firade honom och åt maaassor godsaker, kulkul. idag har jag påbörjat en ny jobbvecka, tungt.. ska dock bara jobba två eller tre dagar tror jag, får se hur mycket jag bokar in :) idag har jag även cpont i magen så funderar på att gå en runda till östenssons och unna mig en påse naturgodis!

brownie


nu är jag äntligen brunett igen!! har inte tagit några normala bilder på håret men här har ni tre stycken som visar färgen iallefall. anledningen till att jag sitter på golvet på sista bilden är att jag skulle knyta på mig skorna och jag har sån SJUK träningsvärk att jag inte kan böja mig ner ordentligt :/ shoppade iallefall massor fina saker efter frisören. wiie

byebye blondie forever

 

mums

i tisdags hade jag ingen matlåda med mig så gick och åt denna underbara sallad på waynes! rekommenderas. har förövrigt tagit en promenad nu på kvällen, nu jävlar ska träningen återupptas och kroppen åter formas efter sommarens alkoholmissbruk. 

 
 

0509

hej, idag är första stunden på väldigt länge jag har haft en stund över för att sätta mig vid datorn så här kommer en liten uppdatering! i lördags hade världens finaste kille fixat en supermysig kväll för oss, det bjöds på mat och bio och massor mys ♥ i söndags var vi i simhallen och blev 5 år igen och sen på kvällen gjorde jag en comeback på gymmet. har haft träningsvärk sen dess haha.. sen hela veckan nu har jag jobbat hela dagarna, kommit hem framåt kvällen och vart helt utmattad och sovit supertidigt, jag är inte van vid arbetslivet haha.. i tisdags var jag dock på en kvällsbio med Cissi vilket var trevligt sådär mitt i veckan! :) idag var jag ledig och spenderade dagen på gymmet! det gick faktiskt förvånansvärt bra!! att cykla hem efter det passet var dock mindre kul.. imorgon ska jag färga håret, nervös men glad!! 

biomys
RSS 2.0