hejdå 2012.

I fredags var jag och min familj + filip ute mitt i ingenstans för att fira min farbror som fyllde 70 år(!!!!!!!). sen i lördags drog filip och jag en roadtrip till norrköping för att shoppa lite. MYCKET trevligt. jag köpte en jacka, en klocka, ett linne samt maassa nödvändiga saker inför nyår. wiee! igår åkte vi pulka med albin och olivia, hehe. sen lagade vi mat med lagom mycket ost och chillade hela kvällen. idag är det nyårsafton AMAGAD. jag ska hem till filip senare där vi ska laga en trerättersmåltid hihi, sen ska vi åka vidare mot andra äventyr. hoppas på ett asbra nyår! :)

juldagen.

chillade typ hela dagen tills framåt kvällen då jag träffade ett massor fina tjejer för att förfesta lite innan krogen. krogen va kaoz, överdrivet mycket folk osv.. men det var värt iallefall :) sen kom min fina pojkvän och hämtade mig samt tog hand om mig under natten. gubben :*
 
rAndom bild från kvällen.

julafton.

julafton var mys. firade hos mormor med familjen och kusinerna som vanligt. mådde dock inte så bra men aja. fick massor saker som jag ville ha så det var bra. 
 

dan före dopparedan!

idag har jag varit duktig och gymmat. tänkte så man kan häva i sig julmat osv imorn utan ångest, hehe.. inte för att jag ens gillar julmat så mycket, men. sedan har jag slagit in alla mina julklappar, mys :D senare kommer filip hit och så ska vi utbyta julklappar, spännande. har dock inga som helst julkänslor vilket är tråkigt..

vi kommer att dö samtidigt du och jag.

jaa, vad har hänt på senaste tiden då? har fått min utväxt färgad av frida, haft ångest över skolan, slutat skolan, köpt julklappar osv. igår lagade filip och jag fläskfilé, crisscuts eller vafan det heter samt två sorters såser hahaa. det var mycket gott, fett duktiga är vi! sen på kvällen åt vi på ming palace, dog lite <3. sen framåt natten fick jag agera taxi åt filip och hans kompis och sen somnade jag bredvid min älskling. idag har jag varit i tornby med pappa och kikat på några sista julklappar.

Amor vincit omnia et nos cedamus amori.

yey woo wiie jippie

juste, den där lucia bion vi var på.. såg just att INGEN av dom tre filmerna har haft premiär ännu och två av dom har inte ens premiär förns nästa år. det va ju lite småcoolt sådär, känner mig så före alla andra nu!!!!! förhandsvisning ftw, woo..

o så lite sommar på det tack <3

just can't get enough.

igår var min sista lektion inställd, fast läraren hade inte sagt nått så frida och jag visste inte om det.. kul osv </3 framåt kvällen lagade filip och jag tacos vilket var ASGOTT. tacos är typ det bästa som finns..förutom ming då. efter det träffade jag amanda på stan och vi snackade lite över en flaska vin. mycket trevlig fredag :D

I belong with you, you belong with me.

innan bion gick vi och åt oxfilé på steves vilket var mycket gott! själva bion slutade typ kvart över sju på morgonen.. seriöst, kvart över sju. vi åkte hem när alla andra åkte till skolan typ, haha känns bra. vi däckade typ i min säng dirr och sov en stund innan vi for iväg en snabbis till skolan. sedan unnade vi oss en kebab på stan och gick omkring och kikade där lite. haha, tillbaka till bion kanske. det var alltså tre filmer och alla tre var faktikst bra. över förväntan faktiskt. det var sjukt mysigt även fast man var så trött att man ville dö :')

söt <3

12/12/12

cool dag. kändes mycket speciellt att uppleva 12:12 12/12/12 idag. eller nått.. fångade till och med fenomenet på bild. ikväll ska filip och jag på lucia movie night vilket innebär bio HEELA natten. kommer va död imorgon vill jag lova. vi ska även gå och äta en bit mat innan. hoppas det blir mys :)

snösnösnööööööö

HEJ. idag har inte varit någon bra bussdag. imorse stod det på appen att bussen var 10 minuter sen och jag orkade inte stå och frysa så jag gick lite senare till bussen. naee men då ändra dom så att bussen ska komma om 1 minut istället så jag hann inte med den. skulle istället ta en annan buss till skolan men den var över 20 minuter sen så fick ta den bussen som kom efter den bussen jag missade istället :( sen väl på skolan har vi OVÄRDA lektioner + ett standard brandlarm. seriöst ljunkan har minst ett brandlarm i veckan. när jag väl ska hem sen kommer ingen av mina två försenade bussar utan de försvinner istället från listan. när bussen sen kommer asmycket försenad så kör den SÅKLART fast och kommer inte loss. när vi väl kommer därifrån cirka en kvart senare funkar inte dörrarna på bussen. sen väl i hjulsbro blir bussen även stannad av polisen då dom letade efter någon som var försvunnen. asså jag orkar inte..

den ENDA bra med snön är att det är fint på bild.

8/12

igår va en rätt bra dag egentligen. bakade lussekatter med mamma på förmiddagen, värsta julkänslan. sen gick Frida och jag och åkte pulka, hehe, samt gick en promenad. på kvällen åkte jag ut till Filip och hade det supermega mys och så. sen hände det mest skumma och läskiga som jag någonsin vart med om; vi låg i sängen och läste en bok och jag gäspar, hör ett knak och får inte igen munnen sen. den fastnade liksom vidöppen haha, fett komiskt men så HIMLA läskigt. jag fick typ panik och ingen där visste vad vi skulle göra så vi fick åka upp till akuten. så jag satt med vidöppen mun i över en timme, kunde inte prata eller svälja eller nånting. jag fick iallefall hjälp innan alla andra som var där och kirugen kom relativt snabbt (fast det kändes som en evighet). det visade sig att min käke hade gått ur led och att det kanske kommer hända igen, fml :( det går inte att beskriva känslan och frustruationen över att inte kunna stänga munnen och inte kunna få fram ett hörbart ord eller att vara torr som sandpapper i munnen men att salivet ändå bara rinner och rinner. har en väldigt fin pojkvän som var snäll och skjutsade mig till akuten och stöttade mig iaf <3

handikappad tjej :(

lite bilder från dagens äventyr.

So happy-hearted.

jaa, det blev bal kickoff igårkväll. hehe blev hårt :( kom hem typ halv tre inatt och har inte mått sådär jäääääättebra under dagen om man säger så. nu ikväll har jag pluggat spanska tillsammans med filip. det har inte gått så bra och jag känner att provet imorn är rätt kört :(

myyys.

från kylan, in i värmen.

aha, ingen bra dag än så länge. det är snöstorm ute och bussarna är så jääävla försenade så det finns inte. stod och väntade på min i en evighet men den kom inte så blev ingen skola för mig idag.. tur att jag bara hade en lektion iallefall. senare idag kommer älskling hit och pluggar lite och sen ikväll blir det balkickoff om vädret tillåter(?).

fezt

haha bloggen går inte så bra, men tänkte iallefall börja skriva lite på denna igen. denna skolvecka har varit fett ovärd, har haft inställda lektioner, 20 minuters lektioner och fetaste sovmorgnarna hela tiden. woopwoop. igår var Filip och jag på "maskeradfest" eller vafan man säger utklädda som inbrottstjuvar, hehe. idag är jag så jävla trött så det finns inte. pepp på livet <3

RSS 2.0